Søndag

Styrke

Inviterte utøvere fra 2001

11:00-13:00

I siste øvelse under UM på Jessheim, tok sturlajentene gull på 1000m stafett J17-19

Postet av Sturla IF - Friidrett den 10. Sep 2019

Det ble en flott (og overraskende) avslutning da Ingrid Pernille løp inn til gull på sin 400m, overlegent foran Vidar og Tyrving. Emma løp 100m, Guro 200m og Helene 300m.

Rett før hadde de yngre sturlajentene løpt inn til fin 4. plass i 1000m stafett i 15-16. Veldig bra prestasjon av Anouk, Hedda, Henriette og Emmy. De hadde konkurranse av meget sterke klubber.

Mesterskapet var preget av mye og varierende vind, kaldt vær med endel regn. Derfor ble ikke resultatene opp mot de beste, men mange bra resultater.

Maren tok gull på 2000m kappgang på 9.27, det er nesten et minutt foran nr 2. Sander Oppen ble nr 2 i stav G15 med 3.40. Godt forsøk på 3.70:-)

Benjamin Bjørnstad ble nr to på 2000m kappgang G 16 på 9.12. De vant på 8.41. Daniel Oppen ble nr 3 i samme klasse med 9.59

Guro, Helene, Ingrid Pernille og Christine stilte på 100m J18-19. Alle med gode løp i forsøket hvor Ingrid Pernille fikk godkjent pers 12.94. Guro kvalifiserte seg til finale og ble nr 3.

Helene tok 4. plass på 100mh og fin pers 15.02. Ingrid Pernille løp 400m og 200m og ble nr 5 på 400 et stykke unna årsbeste fra juniorNM.

Hedda, sprinteren vår i 16 årsklassen, har sterk konkurranse. Men fikk finaleplass på 100m og 100mhekk. Det ble 7. og 6. plass.

Andre plasseringer. Knut Borkholm løp inn til 9. plass på 3000m gutter 17. Tiden 9.17.16 var få sekunder bak pall-plass. Veldig bra gjennomført av Knut som debuterte i UM og har få baneløp bak seg. Benjamin Bjørnstad spyd, 5. plass. Han løp også 3000m som nok ble litt i lengste laget. Tiden ble 10.27. Henriett var med i høyde 1.41 J15, hun deltok også på 200m. Anouk ble nr 5 på 60mh med 14.65.